Skip to main content
test

Haettavana on 7 lähihoitajan toimea, 1 lähihoitajan varahenkilön toimi sekä useita eripituisia sijaisuuksia. Paikat voidaan täyttää heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Loimaan kotihoito toimii osana kotiin vietäviä palveluita. Kotihoito koostuu kahdesta toiminta-alueesta sekä yhteisestä intensiivitiimistä ja yöpartiosta.

Lähihoitajana työskentelet osana kotihoidon moniammatillista tiimiä. Hakijalta edellytetään yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavaa työotetta.
Emme oleta, että osaat jo kaikkea, autamme ja perehdytämme sinua mielellämme!

Lähihoitajan toimen kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään tai sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuksista annetun lain 272/2005 mukainen lähihoitajan kelpoisuus.

Kotihoidossa on käytössä rekrytointilisä, kun lähihoitaja tulee kotihoidon työntekijäksi vakituiseen tai yli vuoden kestävään työsuhteeseen, hänelle maksetaan 6 kk työssäolon jälkeen 1000 euron rekrytointilisä. Lisäksi käytössä on 500 euron vinkkipalkkio, joka maksetaan työntekijälle, jonka vinkkaus on johtanut joko vakituiseen tai yli vuoden kestävään työsuhteeseen. Vinkkipalkkio maksetaan 6 kk työssäolon jälkeen

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 2318,94. Työaikamuoto on jaksotyö aamu- ja iltavuorossa.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista sekä voimassa oleva todistus covid-19 suojasta. Koeaika on kuusi kuukautta. Työpaikka on savuton.

Lisätietoja

https://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon hallinnollinen osastonhoitaja Kirsi Theodorakis puh. 050 381 7145

Lisätietoja

Loimaan kaupunki

katso tarkemmin www.loimaa.fi


Osoite: Vareliuksenkatu 2, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat