Skip to main content
test

Kolari on vireä 4000 asukkaan kunta väylän varressa seitsemän tunturin sylissä. Täältä löydät kahdeksan vuodenaikaa, jotka jokainen tarjoavat omat erityislaatuiset elämyksensä.

Haemme kotihoitoon kolmea lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Meille ikäihmiset ovat rakkaita ja läheisiä. Heidät hoidetaan yksilöllisesti, aikaa antaen ja tutuksi tullen. Tarvitsemme joukkoomme sinua sydämellinen, yhteistyökykyinen ja luotettava lähihoitaja. Meiltä saat mukavat työkaverit ja tiiviin työyhteisön pienen tiimin jäsenenä.

Kelpoisuutena toimiin on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Kolarin kunta tarjoaa kannustimina:
1. Rekrylisä 200 €/kk uudelle kesäkauden työntekijälle max 4 kk (2.5. - 30.9.2022) ja tämän jälkeen 100 €/kk, kunnes 6 kk työsuhteen alusta täyttyy.
2. Hyvinvointiseteli (100 €) uudelle työntekijälle 1 kk:n palveluksen jälkeen.
3. Asuntoetu uudelle työntekijälle aikavälille 2.5. - 30.9.2022. Vuokra max 200 €/kk, min. 100 €/kk.

Kolarin kunta tarjoaa työntekijöilleen myös luontomatkailukeskus Ylläksen staff-passin, jolla saat etuja lukuisissa tunturikylien yrityksissä.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. kotihoidon vastaava Suvi Väisänen, puh. 040 489 5339, suvi.vaisanen@kolari.fi

Lisätietoja

Kolarin kunta, Perusturvapalvelut, Kotihoito

Tervetuloa työskentelemään monialaiseen ammattilaisten yhteisöön. Asiakkaiden välitön, joustava ja koko ajan kehittyvä palveleminen on Kolarin kunnassa tehtävän työn tärkein päämäärä. Kolarin kunta välittää ammattilaisistaan ja tarjoaa työntekijöille muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun. Kolarin kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari
Kolarin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat