Skip to main content
test

Haemme yhtä Lähihoitajaa Leppävirran kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista tiimityötä ja samalla itsenäistä työskentelyä. Kotihoidon työssä voit toteuttaa omaa ammattitaitoasi laaja-alaisesti.

Työ tapahtuu asiakkaan kotona sisältäen perushoidon lisäksi esimerkiksi lääkehoitoa, haavanhoitoa, hoito- ja palvelusuunnitelmien tekoa sekä jatkuvaa asiakkaan voinnin kokonaisvaltaista seurantaa ja tilannearviointia. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä arki ja selviytyminen kotona mahdollisimman pitkään.

Voit olla vastavalmistunut tai vahva hoitotyön alan osaaja. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon.

Arvostamme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä, hyvää paineensietokykyä ja vastuullista asennetta sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoasi ja olla mukana työyksikön aktiivisessa kehittämistyössä. Eduksesi katsotaan osaaminen ja kiinnostus ikäihmisten kuntouttavasta hoitotyöstä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Läheisimpinä työkavereina sinulla tulee olemaan kotihoidon lähi- ja sairaanhoitajat, kotihoidon esimies, fysioterapeutti, kotihoidon työnjakaja sekä palveluohjaajat.

Tarjoamme sinulle koko kotihoitotiimin sekä esimiehen tuen työlle sekä loistavan työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisesta henkilöstöstä annetun lain (29.4.2005/272) mukainen pätevyys. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä lääkeosaamisen osoittamista (LOVe).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote sopimuksen mukaan.

Leppävirran kunta tukee henkilöstönsä työhyvinvointia, käytössä on ePassi.

Tähän työyhteisöön kannattaa hakea mukaan.

Lisätietoja

http://www.leppavirta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies
Susanna Räisänen
puh. 0447975413
susanna.raisanen@leppavirta.fi

Lisätietoja

Hoivapalvelut

Leppävirta on n. 10 000 asukkaan vireä ja nykyaikainen asuin- ja yrityskunta. Se sijaitsee valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varressa Kuopion eteläisenä naapurina. Leppävirta tarjoaa hyvine palveluineen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön. Leppävirran kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Savonkatu 39, 79100 Leppävirta
Leppävirran kunta - Savuton työpaikka Leppävirran kunta - Vastuullinen kesätyönantaja Leppävirran kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat