Skip to main content
test
Lähihoitaja - Raaseporin kaupunki

Lähihoitaja, Karjaan kotihoito

Raaseporin kaupunki etsii kahta lähihoitajaa Karjaan kotihoitoon.

Sinä terveydenhuollon ammattilainen, joka kaipaat uusia haasteita, pidät vaihtelevista työtehtävistä ja osaamisesi kehittämisestä sekä viihdyt ikäihmisten hoitotyön parissa - tervetuloa kotihoitoon!

Raaseporin kaupunki hakee kahta lähihoitajaa kokoaikaisiin toimiin Karjaan kotihoitoon. Tehtäviisi lähihoitajana kuuluu ikäihmisten, liikuntarajoitteisten ja pitkäaikaissairaiden kokonaisvaltainen hoito ja huolenpito sekä sairaanhoito heidän omassa kodissaan. Palvelemme asiakkaitamme heidän omalla äidinkielellään, joka pääsääntöisesti on ruotsi. Tuet asiakkaiden toimintakykyä, jotta he voivat olla kotonaan elämänsä loppuun asti. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat perushoito, hoitosuunnitelmien laatiminen, haavanhoito, laboratorionäytteiden ottaminen, injektioiden antaminen sekä yhteistyö asiakkaiden, omaisten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Työskentelemme asiakkaiden kodeissa, joten työssä tulee osata ottaa ihmiset huomioon yksilöllisesti ja kunnioittaa heidän toiveitaan. Raasepori on alueena laaja, joten ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on välttämätöntä.

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta, kuntouttavaa hoitotyötä ja antaa asiakkaalle mahdollisuus asua kotona elämän loppuun asti.

Työssä menestyäksesi, odotamme sinulta:
- lähihoitajan tutkintoa
- vastuullista ja itsenäistä työotetta
- osaamista kuntouttavasta hoitotyöstä ikäihmisten parissa
- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää suomen- ja ruotsin kielen taitoa

Arvostamme:
- työkokemusta ikäihmisten parissa
- positiivista asennetta
- kykyä oppia uutta

Tarjoamme sinulle:
- merkityksellisen työn
- kokoaikaisen työpaikan hyvässä tiimissä
- monipuoliset työtehtävät
- mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti koulutusten avulla
- esimiehen ja tiimin tuen

Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidon osaamista (LOP suoritettu).

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa iloiseen tiimiimme!

Lisätietoja antaa aluevastaava Maria Grönholm, puh. 019 289 3488.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 452397. Hakuaika päättyy 4.7.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa aluevastaava Maria Grönholm, puh. 019 289 3488.

Lisätietoja

Karjaan kotihoito

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10300 Karjaa
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat