Skip to main content
test
Lähihoitaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme perusterveydenhuollon tulosalueelle Savonlinnan kuntoutusosastolle määräaikaiseen työsopimussuhteeseen lähihoitajaa ajalle 25.7-30.9.2022

Osasto toimii jatkokuntoutusosastona erityisesti neurologisille ja ortopedisille potilaille. Osastolla on 25 potilaspaikkaa ja siellä työskennellään tiimityön periaattein moniammatillisesti. Osastomme on siirtynyt uusiin valoisiin tiloihin hutikuussa 2022 ja siellä on uudet upeat tilat toteuttaa kuntouttavaa hoitoa. Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Tukenasi päivittäisessä työssä ovat kokeneet kollegat. Toivomme hakijalta kuntouttavaa työotetta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16) soveltuvin suuntaavin osin.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa tai sairastetun taudin suojaa (sisältäen koronarokotteen).

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen sekä työnvaativuuden arvioinnin perusteella.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta viimeistään 15.7.2022 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Mari Käyhkö p, 044 417 2101
sähköposti etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiiri, perusterveydenhuollon kuntoutusosasto

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Pihlajavedentie 4, 57170 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat