Skip to main content
test
Lähihoitaja - Petäjäveden kunta

Tule tekemään parempaa arkea Petäjävedelle kotihoidon tiimiin!

Haemme Petäjäveden kunnan kotihoitoon ammattitaitoista ja monipuolisesta työstä kiinnostunutta lähihoitajaa.

Moniammatillinen tiimimme etsii täydennystä asiakastyötä sydämellään tekevästä, omasta työstään ja hoitotyön kehittämisestä kiinnostunutta hoitoalan ammattilaista. Odotamme positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta, joustavuutta sekä aitoa valmiutta toimia osana tiimiä ja asiakkaiden arkea.
Kotihoidon toimintakenttä on laaja ja monipuolinen, se pitää sisällään ns. avokentän, Pihlajarinteen palveluasumisen yksikön sekä Ankkurin tukiasunnot. Asiakaskuntamme koostuu vaihtelevasti noin 140 asiakkaasta. Toteutamme voimavaralähtöistä kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
Toivomme uudelta tiimimme jäseneltä suoritettuja lääketenttejä LOP/PKV/GER. Nämä voidaan suorittaa myös työn ohessa. Työ on pääosin kolmivuorotyötä.
Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (SOTE). Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.
Toimen täyttäminen edellyttää täyttölupaa kunnanhallitukselta.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa Kuntarekry.fi tai sähköpostitse kirjaamo@petajavesi.fi viimeistään 14.8.2022.
Haastattelut tehdään viikolla 35. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Saila Itkonen 040-5679038
Anne Toivola-Mäkinen 050-4394829

Lisätietoja

Petäjäveden kunta

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Työnantajan tukee työhyvinvointia vuosittain mm. hyvinvointiseteleillä ja kehittämisiltapäiviä järjestäen.


Osoite: Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi
Petäjäveden kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat