Skip to main content
test

Etsimme kahta LÄHIHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin!

Liity hyvän piiriin ja tule lähihoitajaksi Kangasalle!

Työtehtävät ja odotukset
Lähihoitajana toimit kaupunginsairaalan perusterveydenhuollon osastolla, jossa vastaamme perusterveydenhuollon päivystyspotilaista sekä hoidamme erikoissairaanhoidon jatkohoidon potilaita. Toiminnallisesti työskentelemme kolmessa eri tiimissä (kuntoutustiimi, akuutti tiimi ja palliatiivinen/akuutti tiimi). Käytössämme on vastuuhoitajatoimintamalli, joten myös lähihoitajien lääkeosaaminen on laaja-alaisesti käytössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Lupaamme sinulle ammattitaistoisen perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Huolehdimme henkilöstömme työhyvinvoinnista ja tyhy toimintaa järjestetään kaupungin toimesta. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Arvostamme asiakaslähtöistä, joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet etsimämme henkilö, mikäli aktiivisuus uuden tiedon hankintaan, oman työn kehittäminen ja myönteinen asenne hoitotyöhön kuuluvat toimintatapoihisi. Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Työsuhde ja palkkaus
Tehtävä alkaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Palkkaus määräytyy sote-tes mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2386,96.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus sekä työsuhteeseen valitulta edellytetään tartuntalain 48 § ja 48 a§ edellyttämää rokotesuojaa. Koeaika 6kk.

Hakemukset 11.7.2022 klo 15 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot osastonhoitaja Heli Hiltunen p. 050 300 4699

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiirin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Herttualantie 28, 33620 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat