Skip to main content
test
Lähihoitaja - Siuntion kunta

Hakuaika jatkettu. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.
Etsimme Siuntion kotihoitoon reipasta, luotettavaa ja lämminhenkistä lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Lähihoitajana toimit perushoitotyön asiantuntijana ikäihmisten parissa. Yksilövastuinen ja luova työote ovat osa lähihoitajan työnkuvaa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, joustavan työvuorosuunnittelun ja hyvän työilmapiirin. Oma ajokortti on välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Toimessa edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Toimessa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivapalveluesimies Jaana Tervo, puh. 050 594 1746, s-posti: jaana.tervo@siuntio.fi.

Lisätietoja

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Vanhuspalvelujen tulosalue, Kotihoito

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa


Osoite: Charlotta Lönnqvistintie 3B, 02580 Siuntio

Sinulle suositellut työpaikat