Skip to main content
test
Lähihoitaja - Muuramen kunta

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Haettavissa oleva lähihoitajan osa-aikainen tehtävä (50% työaika) sijoittuu työsuhteen alkaessa terveyskeskuksen akuutille vuodeosastolle. Terveyskeskussairaalassa hoidetaan sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita ja osastolla on 18 potilaspaikkaa. Kotihoidon toimintayksikössä toimii kaksi kotihoidon tiimiä sekä yksi tuetun asumisen yksikkö.

Lähihoitajan työ vuodeosastolla sekä vanhus- ja vammaispalveluissa on monipuolista ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja itsenäisesti. Työ on kolmivuorotyötä. Tarvittaessa tehtävässä toimitaan myös liikkuvana työntekijänä aiemmin kuvatuissa kotihoidon yksiköissä.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Hakijan tulee osoittaa Valviran myöntämä todistus nimikesuojatun ammattinimikkeen käytöstä. Hakijalta edellytetään myös tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukaista rokotussuojaa sekä voimassa olevia työn ammattitaitovaatimuksen mukaisia lääkelupia. Tarvittaessa vaadittavat lääkeluvat on mahdollista suorittaa työsuhteen alkaessa.

Lähihoitajalta edellytämme:
- joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- kuntouttavaa sekä toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää työotetta
- vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työtilanteissa
- arvostamme myös innostuneisuutta hoitotyön kehittämiseen
- ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta sekä aitoa kiinnostusta asiakas- ja hoitotyöhön. Meillä pääset työskentelemään ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Käytössämme on Effica-tietojärjestelmä sekä LifeCare-mobiilisovellus. Toimintakyvyn arvioinnissa hyödynnämme toimintakykymittareita.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan koeaikaa. Haastattelut pidetään viikolla 32.

Hakemukset ja CV pyydetään jättämään 10.8.2021 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Noora Rantanen, p. 050 5999668

Lisätietoja

Vanhus- ja vammaispalvelut

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.


Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat