Skip to main content
test
Lähihoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupunki, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmessä Pyhännän Nestorissa on haettavana LÄHIHOITAJAN määräaikaisia sijaisuuksia jatkuvana hakuna.

Pyhännän ikäihmisten asumispalveluissa tarvitsemme jatkuvasti sijaisia lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtäviin.
Tule meille töihin lähihoitaja tai sairaanhoitaja. Palvelukeskus Nestori on 24-paikkainen ikäihmisten palvelukeskus, jossa työtä tehdään sydämellä ja raikkailla ajatuksilla ja jossa luovuus saa kukoistaa. Viriketoiminta on monipuolista.
Ota yhteyttä niin katsotaan, mitä sinulle löydämme.

Arvostamme näkemyksiä vanhustyön kehittämisestä, asiakaslähtöisyydestä sekä kuntouttavasta hoitotyöstä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat eduksi. Työ on tiimityöskentelyä. Tehtävät vaativat lääkehoidon tenttien suorittamista hyväksytysti. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työntekijältä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §: n mukaista rokotesuojaa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 3§ mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Hakijan tulee olla rekisteröitynyt JulkiTerhikkiin terveydenhuollon ja sosiaalihuollon nimekesuojattuna ammattihenkilönä.

Lisätietoja

https://www.sotehelmi.fi/node/100

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. Palveluesimies Terhi Korsulainen puh. 044-7591 018 tai etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Pyhännän Palvelukeskus Nestori

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. https://www.sotehelmi.fi. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita. Pyhännän Nestori on 24-paikkainen ikäihmisten palvelukeskus, jossa työtä tehdään sydämellä ja raikkailla ajatuksilla. Viriketoiminta on monipuolista.


Osoite: Vakkatie 3 A, 92930 Pyhäntä

Sinulle suositellut työpaikat