Skip to main content
test

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee vanhustyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Wilhelminan kotona annettavaan tuntihoidon palveluun. Kotona annettava tuntihoito on omaishoitajien lakisääteistä vapaata, joka toteutetaan asiakkaan kotona. Käyntien sisältö vaihtelee asiakkaiden voinnin ja tarpeiden mukaan. Työ alkaa 5.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Tarjoamme mukavan ja keskustelevan työyhteisön, jossa asiakkaan toimijuutta sekä toimintakykyä tuetaan monipuolisesti. Ammatillista kehittymistä vahvistetaan hyvän perehdytyksen sekä koulutusten avulla. Sinulta hakijana edellytämme tiimityötaitojen, asiakaslähtöisen, itseohjautuvan, uudistusmyönteisen ja joustavan asenteen lisäksi ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Työaika määräytyy yleistyöajan mukaisesti 38h 15 min/viikko. Palkka on SOTE-sopimuksen mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2352,40 € /kk .

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä hyväksytty todistus Love-suorituksesta ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Lähetä hakemuksesi 22.8.2022 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja antaa palveluesimies Mia Myllys 0401534854, mia.myllys@porvoo.fi


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Mia Myllys 0401534854, mia.myllys@porvoo.fi

Lisätietoja

Wilhelmina

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat