Skip to main content
test
Lähihoitaja - Raaseporin kaupunki

Lähihoitaja

Kaksi lähihoitajan tointa Ruukin hoitokodissa

Oletko lähihoitaja, joka haluaa tehdä Ruukin hoitokodin asiakkaiden jokaisesta päivästä turvallisen, virikkeellisen ja mielekkään? Siinä tapauksessa olet etsimämme henkilö!

Työskentelet asiakaslähtöisesti edistäen yksilöllistä hoivakulttuuria. Olet rautainen tiimityöskentelijä. Sinulla on kyky luoda luottamukselliset suhteet asukkaaseen ja hänen omaisiinsa ja vastaat omahoitajana asukkaan henkilökohtaisesta hoivaprosessista. Käytät sujuvasti työtehtävien edellyttämiä digitaalisia työkaluja sekä osaat dokumentoida lakien ja säädösten mukaisesti. Ruukin hoitokodin lähihoitajana pääasialliset työtehtäväsi ovat asiakkaiden hoivan suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä rakentavassa hengessä edellytysten luominen asiakkaiden hyvälle arjelle ja elämälle yhdessä oman tiimisi kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja, kiinnostus/kokemus vanhustyöstä terveyttä edistävän ja ihmislähtöisen lähestymistavan pohjalta suotavaa. Hyvää toisen kotimaisen kielen sekä tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa edellytetään. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ottaa vastuuta ja yllättävienkin tilanteiden rauhallista hallintaa. Uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin on myös tärkeätä osata suhtautua myönteisesti. Henkilökohtaista soveltuvuutta pidämme erittäin tärkeänä.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:en mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa Helena Nivala, puh. 019 289 3201.

Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 457458. Hakuaika päättyy 15.8.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Helena Nivala, puh. 019 289 3201.

Lisätietoja

Ruukin hoitokoti

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Pentbyntie 5, 10300 Karjaa
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat