Skip to main content
test
Lähihoitaja - Laukaan kunta

Hei Lähihoitaja!

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme kahta lähihoitajaa vakituisiin lähihoitajan toimiin.

Tarjoamme moniammatillisen, joustavan ja lupsakan työyhteisön. Edenred-hyvinvointikortilla pääset palautumaan vapaa- aikanasi. Saat perehdytyksen ja tuen työllesi menestyäksesi. Työsuhteeseen sitoutumisesta saat erilliskorvauksen palkan lisäksi, josta kerromme mielellämme lisää. Palkka lähihoitajalle Laukaan kunnan kotihoidossa on 2271,90e/kk.

Mahdollistamme työaika joustot ja voit itse osallistua työvuorojen suunnitteluun.

Lähihoitajan työssä edellytämme lääkehoidon osaamista ja hygieniapassia. Työnantaja kouluttaa tarvittaessa.
Ajokortti ja oma auto on työssä välttämätön.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijoilla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta sekä tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja soveltuvuudestaan yötyöhön. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 15.00. Haluamme kuulla juuri sinusta lisää. Laitathan hakemusta mahdollisimman pian tulemaan sillä toimet täytetään heti hyvän tyypin löydyttyä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakemus ja cv, joita ei palauteta, osoitteella Laukaan kunta, kirjaamo, PL 6, 41341 Laukaa tai osoitteeseen kirjaus@laukaa.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
Palvelupäällikkö Riikka Lötjönen, p. 040 828 0081
Sähköposti riikka.lotjonen@laukaa.fi

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Pelloskuja 3, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat