Skip to main content
test
Lähihoitaja - Limingan kunta

Lähihoitaja määräaikainen sijaisuus

Limingan kunnassa on haettavana lähihoitajan määräaikainen sijaisuus tehostetun palveluasumisen yksikössä, Joutsenkodissa. Sijaisuuden arvioitu kesto on 9.8.2022 - 20.6.2023.

Tehtävänkuvaan kuuluu moniammatillisena yhteistyönä Joutsenkodin asukkaiden hoiva- ja hoitotyö. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ammattitaitoa, kokemusta hoitotyöstä, asiakaspalvelutaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja oikeaa asennetta.

Työskentelyn lähtökohtana tulee olla asiakkaan yksilölliset tarpeet ja voimavarat.
Haluamme tarjota asiakkaillemme moniammatillista, osaavaa ja laadukasta hoitoa, jotta aktiivinen ja turvallinen arki on mahdollista. Kuntouttava hoitotyö, arkiliikkumisen tukeminen, turvallinen lääkehoito ja hyvä ravitsemus ovat toimintamme lähtökohtia.
Lähihoitajan perustehtävänä on asiakkaan tarpeista lähtevä suunnitelmallinen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen - tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työ on 3-vuorotyötä, työaikamuoto on jaksotyö (viikkotyöaika 38,15).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen.

Limingan kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimivastaava Tuija Mustonen, p. 044 4973617 ja hoivatyönpäällikkö Pirjo Uusitalo, p. 050 305 2087

Lisätietoja

Limingan kunta, Perusturvapalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi.


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat