Skip to main content
test
Lähihoitaja - Raaseporin kaupunki

Kaksi lähihoitajan tointa, arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Raaseporin kaupunki avaa elokuussa 2022 uuden 25-paikkaisen arviointi- ja kuntoutusyksikön Tammisaaressa. Yksikön toiminnan tavoitteena on parantaa asiakkaan toimintakykyä ja tukea kotona asumista toimintakyvyn arvioinnin ja kuntoutuksen avulla. Arviointi- ja kuntoutusjaksot ovat osa lyhytaikaishoitoa. Samoissa tiloissa toimii myös intervalliyksikkö. Tule mukaan kehittämään uuden yksikön toimintaa!

Haemme arviointi- ja kuntoutusyksikölle kaksi osaavaa lähihoitajaa.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti kuntoutus- ja hoitotyö. Hän suunnittelee ja toteuttaa tiiminsä kanssa asiakkaan tarpeiden mukaisia hoitojaksoja. Yhteydenpito ja verkostoituminen eri ryhmien kanssa on oleellinen osa tehtävää.

Edellytyksinä tehtävien menestyksekkäälle hoitamiselle ovat vahvat yhteistyötaidot, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys sekä positiivinen, asiakaslähtöinen palveluasenne. Etsimme henkilöä, joka haluaa työssään edistää yksilöllistä hoivakulttuuria. Uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin on myös tärkeätä osata suhtautua myönteisesti.

Kelpoisuusvaatimukset: Rekisteröity lähihoitaja, joka on kiinnostunut vanhustyöstä terveyttä edistävän ja ihmislähtöisen lähestymistavan pohjalta. Hyvää toisen ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa edellytetään. Henkilökohtaista soveltuvuutta pidämme erittäin tärkeänä.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukainen. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa ympärivuorokautisen asumisen yksikönpäällikkö Bernadetta Stenström, puh. 019 289 3656 tai hoitokoordinaattori/lähiesimies Julia Björklöf-Wikström, puh. 019 289 2274.

Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 457694. Hakuaika päättyy 16.8.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ympärivuorokautisen asumisen yksikönpäällikkö Bernadetta Stenström, puh. 019 289 3656 tai hoitokoordinaattori/lähiesimies Julia Björklöf-Wikström, puh. 019 289 2274.

Lisätietoja

Arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10600 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat