Skip to main content
test
Lähihoitaja - Raaseporin kaupunki

Lähihoitaja mielenterveyshoito- ja päihdehuoltoyksikön kuntoutuskeskukseen

Raaseporin kaupunki hakee lähihoitajaa mielenterveyshoito- ja päihdehuoltoyksikön kuntoutuskeskukseen.

Kuntoutuskeskuksessa työskentelee kaksi sairaanhoitajaa ja kaksi lähihoitajaa. Lähihoitajana työskentelet mielenterveysongelmista kärsivien aikuisten psykososiaalisen kuntoutuksen parissa. Painopiste on ADL-valmennuksessa ja ohjauksessa sekä asiakkaan kotona ja yhteiskunnassa selviytymisen tukemisessa. Kartoitat ja suunnittelet asiakkaan kokonaishoidon, suunnittelet ja johdat ryhmätoimintaa sekä teet kotikäyntejä. Toimit yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden kanssa ja osallistut verkostokokouksiin. Osallistut toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Henkilönä olet aloitteellinen, joustava ja yhteistyökykyinen, omaat positiivisen asenteen ja osaat ajatella pitkäjänteisesti. Edellytämme, että osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Työ on monipuolista ja antoisaa.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan pätevyys sekä hyvät ruotsin ja suomen kielen taidot.

Edellytämme sinulta sosiaalisia taitoja, kykyä kantaa vastuuta sekä myönteistä suhtautumista kehitykseen ja muutoksiin. Henkilökohtaisella soveltuvuudella on suuri merkitys. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Pamela Stoor, puh. 019 289 3221, tai palvelukoordinaattori Pernilla Johansson, puh. 019 289 2393.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 457964. Hakuaika päättyy 22.8.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Pamela Stoor, puh. 019 289 3221, tai palvelukoordinaattori Pernilla Johansson, puh. 019 289 2393.

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdeyksikkö

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10611 Raasepori
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat