Skip to main content
test
Lähihoitaja - Hattulan kunta

Vahvistamme varahenkilötiimiämme kahdella uudella lähihoitajan toimella. Haemme nyt lähihoitajia Hattulan kunnan koti- ja asumispalveluiden varahenkilöstöön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ sopii sinulle, mikäli pidät itsenäisestä, monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä. Varahenkilötiimissämme työskentelee kymmenen lähihoitajaa ja lähiesimies.

Pääset työskentelemään koti- ja asumispalveluiden eri toimipaikoissa; kotihoidossa, tehostetussa asumispalvelussa, kuntouttavassa lyhytaikaishoivassa ja päivätoiminnassa. Lähihoitaja työskentelee itsenäisesti, mutta ei yksin, vaan osana moniammatillisia tiimejä. Hyvä perehdytys järjestetään ja tuemme ammatillisen osaamisen kasvua ja olemme koulutusmyönteinen työyhteisö. Työvuorojen suunnittelun pääsee itse osallistumaan.

Odotamme sinulta hyviä ihmissuhdetaitoja ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Kokemus ikäihmisten hoitotyöstä on eduksi. Edellytämme, että lääkehoito-osaamisesi on ajan tasalla ja että sinulla on hygieniapassi ja tartuntatautilaki 48§:n mukainen rokotussuoja. Oman auton käyttäminen on välttämätöntä työtehtävien hoitamiseksi.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (271/05) § 8 mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.
Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Aikaisemmat hakemukset huomioidaan ja tehtäviä täytetään sitä mukaan kuin sopivia hakijoita löytyy.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Mari Kuningas, 0500790034, mari.kuningas@hattula.fi

Lisätietoja

Hattulan kunta

Hattula on noin 9700 asukkaan vireä kunta keskellä Kanta-Hämettä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunta työllistää noin 500 henkilöä eri toimialoilla. Hattulan kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Vanhainkodintie 5, 13800 Katinala

Sinulle suositellut työpaikat