Skip to main content
test

Haemme Oulaisten Rantakartanoon lähihoitajia (2) vakituisiin toimiin

Rantakartano on tehostettua palveluasumista, jossa on kuusi eri yksikköä. Jokaisessa yksikössä sairaanhoitaja toimii tiimin vetäjänä. Lähihoitajat toimivat eri yksiköissä lähihoitajien tehtävissä. Työ on kolmivuorotyötä.

Lähihoitajan työ sisältää perushoidon lisäksi asukkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Lähihoitaja toimii itsenäisesti yhtenä työryhmän jäsenenä. Edellytämme kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, sitoutumista omahoitajuuteen ja asiakaslähtöisen kuntouttavan työotteen hallintaa. Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa palveluasennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Rantakartanossa on ajanmukaiset viihtyisät tilat ja osaava henkilökunta. Meillä pääset tekemään työtä itsenäisesti vanhustyötä kehittäen. Saat hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen.

Kelpoisuusehtona lähihoitajien toimiin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (599/94) mukainen lähihoitajan pätevyys tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme myös tartuntatautilain 48 ja 48 a § mukaista rokotussuojaa 1.1. - 31.12.2022. Palkka ja työehtoja koskevat määräykset tulevat SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittujen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.
Rantakartano laadukasta työtä vanhusten hyväksi!

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Riitta Peltoniemi puh 044 4793 721, riitta.peltoniemi@oulainen.fi

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus

Oulaisten kaupunki on noin 7 200 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Reservikomppaniankatu 14, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat