Skip to main content
test

Lähihoitaja. Tervetuloa työkaveriksemme Pielaveden kunnan ikääntyneiden palveluihin!

Käy kurkkaamassa videoita meidän toiminnasta.

https://youtu.be/F3TAjsy9FOY
https://youtu.be/6mp-BFylM3s

Pielaveden kunnan ikääntyneiden asumispalveluissa on haettavana 5 lähihoitajan toimea. Henkilöstömitoituksen noustessa tarvitsemme lisävahvistusta osaavaan tiimiimme. Haluamme taata asiakkaillemme hyvän ja arvokkaan hoidon.

Uuden työntekijän perehdytysprosessia olemme kehittäneet yhdessä koko työyhteisön kanssa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle työsi tueksi koulutusmahdollisuuksia ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työvuorosuunnitteluun. Henkilöstöllä on käytössä Epassi.

Toivomme sinun tekevät työtä suurella sydämmellä asiakasta ja työkaveria arvostaen. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat päivittäinen perushoitotyö, lääkehoito ja yhteistyö omaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Arvostamme monipuolista kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä sekä kiinnostusta työskentelystä vanhuspalveluissa.

Kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia lähihoitajana. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Pielaveden kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.pielavesi.fi
https://www.pielavesi.fi/fi/Sujuva-arki/Sosiaalipalvelut/Ikaantyneiden-palvelut/Asumispalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalvelujen lähiesimiehen sijainen Maria Toiviainen, puh. 040 529 4312, maria.toiviainen@pielavesi.fi
Vanhuspalvelujen päällikkö Minna Leskinen, puh. 040 489 4823, minna.leskinen@pielavesi.fi

Lisätietoja

Asumispalvelut

Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva v. 1873 perustettu kunta. Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Kuntamme asukasmäärä on noin 4300 asukasta.

Pielavesi ponnistaa luonnostaan -slogan kuvaa kahta voimavaraamme: puhdasta ja upeaa luontoa sekä pielavetisten tulevaisuuden uskoa.

Pielavesi on kesämökkiläisten suosiossa. Lomarakennusten yhteismäärä on n. 1500. Puhtaiden vesistöjen rannoilla on vapaa-ajan asuntojen lisäksi lukuisia rantasaunoja. Loma-asutuksen ansiosta Pielaveden väkiluku liki tuplaantuu kesälomalaisten saapumisen myötä. Joka tapauksessa luvut ja faktat kertovat omaa kieltänsä Pielaveden vetovoimasta.

Kuntalaisten palveluita tuotamme hieman alle 300 kuntatyön ammattilaisen voimalla. Työpaikkana nojaamme henkilöstön valitsemiin arvoihin oikeudenmukaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja luottamus. Valitut arvot kertovat siitä, mitä asioita pidämme tärkeinä organisaation toiminnassa ja mitkä asiat ovat toiminnan perustana. Yhteiset arvot kuvaavat toimintatapaamme ja valittujen arvojen mukaista toimintaa edellytetään kaikilta.


Osoite: Savikontie 17, 72400 Pielavesi

Sinulle suositellut työpaikat