Skip to main content
test
Lähihoitaja - Tervolan kunta

Tervolan kunta julistaa haettavaksi 12.10.2022 klo 15.00 mennessä

LÄHIHOITAJAN TOIMI KEHITYSVAMMAHUOLLOSSA 17.10.2022 ALKAEN

Kehitysvammaisten asumispalveluissa / työ- ja päivätoimintakeskuksessa.

Palvelukoti Kurjenpesä on tehostetun palveluasumisen yksikkö Tervolassa. Asukkaat asuvat joko ryhmäkodissa tai samassa pihapiirissä olevassa rivitalossa. Kaikkiaan asukaspaikkoja on kolmetoista. Asukkaiden avun , hoidon ja huolenpidon tarve on yksilöllistä. Toiminnan lähtökohtana on tarjota viihtyisä,turvallinen ja yksilöllisiä tarpeita huomioiva asuminen.
Palvelukoti Kurjenpesä tarjoaa myös tilapäishoitoasumista kotona asuville Tervolan kunnan kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille.
Toimintakeskus järjestää päivä-,työ-ja avotyötoimintaa kehitysvammaisille asiakkaille. Toiminnan lähtökohtana on tukea elämänhallintaa ja toiminnallisuutta, kunkin asiakkaan voimavarojen mukaisesti. Toimintakeskuksessa tehdään mm.kudonta, askartelu ja muita kädentaitoihin liittyviä pienimuotoisia töitä, sekä ulkotöitä. Avotyötoiminta sisältää erilaisia kuljetustöitä, sekä avustamista ruokahuoltopalveluissa.
Hoitajan tehtäväkenttä on monipuolinen ja edellyttää liikkumista kehitysvammahuollon työyksiköiden välillä. Työhön liittyy toimintakeskuksessa tapahtuvan avustamisen ja ohjaamisen lisäksi perushoidon, huolenpidon ohella asukkaiden ohjaustilanteet kodissa sekä kodin ulkopuolella. Yhteistyö asukkaiden, henkilökunnan ja verkoston välillä mahdollistaa mielekkään ja oman näköisen elämän eri ikäisille sekä erilaisessa elämäntilanteissa oleville asukkaille.
Työ on asumisessa kolmivuorotyötä, toimintakeskuksella on päivätyö.
Hoitajalta edellytetään lähihoitajan pätevyyttä.
Lääkehoidon ja hygienia osaaminen on oltava todennettavissa.
Työtehtävässä noudatetaan tartuntatautilain 48§: sekä 48 a§:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valituksi tulleen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Toimen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimi täytetään heti sopivan hakiijan löydyttyä.
Tervolan kunta on savuton työpaikka. Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan Tervolan sosiaali- ja terveyslautakunnalle osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaaliosasto, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kirjekuoreen merkintä HOITAJAN TOIMI KEHITYSVAMMAHUOLLOSSA. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa :Tanja Nousiainen puh : 040-7369331 Sähköposti: tanja.nousiainen@tervola.fi

Lisätietoja

Tervolan kunta

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta piipahtaa alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Tervola toivottaa tervetulleeksi ja ottaa avosylin vastaan kaikki vireästä maaseudusta kiinnostuneet läheltä ja kaukaa.


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat