Skip to main content
test

Sodankylän hyvinvointikeskus Sopukassa on haettavana 4.10.2022 klo 12.00 mennessä

LÄHIHOITAJAN TOIMI - tehtävä on akuutti- ja kiireetön vastaanotto sekä akuutti- ja kuntoutusosasto

Etsimme uudistuneeseen toimintaympäristöömme lähihoitajaa

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu kaikenikäisten ihmisten akuuttiin ja kuntouttavaan hoitotyöhön osallistuminen ja potilaiden hoito sovitun hoitopolun mukaisesti. Varahenkilöstössä lähihoitaja työskentelee tarpeen ja osaamisen mukaan sekä akuuttivastaanotolla että akuutti- ja kuntoutusosastolla. Tehtävä on monipuolinen ja tarjoaa lähihoitajalle mahdollisuuden kehittyä hoitotyössä ja työskennellä monipuolisessa ympäristössä.

Varahenkilöstön lähihoitaja tarjoaa kahteen yksikköön hoitotyön osaamista lyhytaikaisiin ja äkillisiin poissaoloihin. Työ on kaksivuorotyötä mukaan lukien viikonloput. Työnantaja järjestää tarvittavan perehdytyksen ja koulutuksen eri tehtäviin. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja aloitteellisuutta. Lisäksi toivomme innovatiivista, kehittämismyönteistä ja näyttöön perustuvaa hoitotyönotetta. Toimeen liittyy opetusvelvollisuus. Kelpoisuusehtona on ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen lähihoitajan laillistus Suomessa.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostiin.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 468073. Haastattelun yhteydessä katsotaan kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Marika Lehtinen puh. 040 549 5491, marika.lehtinen@sodankyla.fi, vastaava sairaanhoitaja Sirpa Korvanen puh. 040 738 4420, sirpa.korvanen@sodankyla.fi tai johtava hoitaja Eija Kivekäs puh. 040 689 1145, eija.kivekas@sodankyla.fi

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!
https://www.youtube.com/watch?v=CRDfO02JfZo&t=210s
https://www.youtube.com/watch?v=fAj5sVyUaUQ
www.esitteemme.fi/Sopukka/WebView/
Www.visitsodankyla.fi

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Marika Lehtinen puh. 040 549 5491, marika.lehtinen@sodankyla.fi, vastaava sairaanhoitaja Sirpa Korvanen puh. 040 738 4420, sirpa.korvanen@sodankyla.fi tai johtava hoitaja Eija Kivekäs puh. 040 689 1145, eija.kivekas@sodankyla.fi

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.


Osoite: Karistamontie 4, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat