Skip to main content
test
Lähihoitaja - Inkoon kunta

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon kotihoito hakee

LÄHIHOITAJA

vakituiseen työsuhteeseen 21.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme ihmisläheistä työtä tiimissä, joka haluaa tarjota asiakkailleen hieman enemmän.

Inkoon kunnan kotihoidon toimipiste on Vaahteramäen palvelutalossa Inkoon keskustassa, kävelyetäisyydellä kunnan muista palveluista. Kotihoito tarjoaa kunnan asukkaille hoitoa ja huolenpitoa turvallisen kotona-asumisen mahdollistamiseksi.

Kotihoidossa lähihoitajan työ on vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Arvostamme kokemusta hoitotyöstä, kehitysmyönteistä työotetta, joustavuutta sekä kykyä työskennellä ryhmässä. Työtapamme on kuntouttava ja asiakaslähtöinen.

Tarjoamme vastuullista ja palkitsevaa työtehtävää elinvoimaisessa kunnassa. Saat työskennellä mukavassa ja innovatiivisessa tiimissä, jossa esimies tukee työtä. Inkoon kunnan työntekijänä sinulla on käytettävissäsi myös laajennettu työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Kelpoisuusvaatimusten sekä soveltuvan sosiaali- ja terveydenhuoltoalan perustutkinnon (lähihoitajan) lisäksi odotamme sinun hallitsevan molemmat kotimaiset kielet ja että sinulla on B-ajokortti. Maaliskuusta 2018 lähtien edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Inkoo on savuton kunta. Työtehtävä siirtyy länsiuudenmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.


Palkkaus ja työehdot SOTE- TES:in mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) viimeistään 2.10.2022.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Camilla Biström, camilla.bistrom@inga.fi, puh. 050-3148830

Lisätietoja

Inkoon kunta

Inkoo on 5 400 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Osoite: Strandvägen 2, 10210 Inkoo

Sinulle suositellut työpaikat