Skip to main content
test
Lähihoitaja - Akaan kaupunki

Etsimme sinua vakituiseen lähihoitajan työsuhteeseen!

Urjalan kotihoito muodostuu kotipalvelun ja kotisairaanhoidon palveluista. Kotihoidossa teemme tiivistä yhteistyötä asiakasohjauksen, kotiutus- ja kotikuntoutustiimin kanssa. Toteutamme kotihoitoa sekä fyysisinä kotikäynteinä että etäpalveluna. Käytössämme on Kotihoito Mukana -mobiilijärjestelm, Pegasos -potilastietojärjestelmä ja lisäksi käytämme RAI-järjestelmää sekä etähoivan VideoVisit-palvelua.

Olemme mukana Pirkanmaan yhteisessä Pirkoti -hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on luoda yhtenäisiä toimintamalleja kotihoitoon joiden avulla turvataan laadukkaat ja yksilölliset palvelut asiakkaan kotiin.

Kotihoidossa työ tehdään asiakkaan kotona. Kotihoidon tavoitteena on tukea kotona asumista mahdollisimman pitkään, mikä edellyttää kotihoidon lähihoitajalta kokonaisvaltaista, asiakkaan toimintakyvyn ja elämänhallinnan tukemista. Työ sisältää sekä sairaanhoidollista palvelua, kuntoutusta että päivittäisissä toiminnoissa avustamista.

Kotihoidon lähihoitajan työssä arvostamme erityisesti aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hoitoa kohtaan, toimintakykyä ylläpitävää työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työhön ja kiinnostusta ammatillisen osaamisen ylläpitämiseen. Työ tarjoaa Sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja palkitsevan työympäristön, missä saat kehittyä monipuolisesti.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen työhösi
- Asiakaslähtöisen työympäristön
- Uudistetut työtilat loppuvuodesta
- Loistavat työkaverit
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme
- Hyvinvointialueen tulevat henkilöstöedut

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi koulutusasteinen ammatillinen tutkinto.

Edellytämme, että valittava on merkitty terveydenhuollon ammattihenkilönä Valviran rekisteriin, hänellä on ajokorttia sekä voimassa olevat tartuntatautilain 48 a:n mukaiset rokotukset.

Työaikamuotona kotihoidossa on jaksotyö. Työ on kaksivuorotyötä.
Palkkaus ja työaika määräytyvät SOTE-TES mukaan.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Niekka
merja.niekka@akaa.fi
040-3354290

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Vanhuspalvelut, Kotipalvelu, Urjalan palvelualue

Akaa on 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Elinvoimaisuutemme kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä.

Toimintaamme ohjaa Sujuvan arjen Akaa -kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Akaa kuuluu Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 950 työntekijää.


Osoite: Sairaalantie 9, 31760 Urjala
Akaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat