Skip to main content
test

Tervetuloa töihin Kuopion kotihoitoon mahdollistamaan asiakkaillemme turvallinen ja mielekäs arki heidän omassa kodissaan. Pääset mukaan tekemään tärkeää työtä moniammatillisessa tiimissä ja kehittämään kotihoitoa.

Haettavana on toistaiseksi voimassa oleva lähihoitajan tehtävä kotihoidon yöhoidossa. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. Haastattelut voidaan aloittaa hakuprosessin aikana.

Lähihoitajana toimit kotihoidossa perushoidon asiantuntijana. Vastaat asiakkaalle suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä tiimin kanssa. Kotihoidossa saat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus ylläpitää ja vahvistaa omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä kehittää kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa.

Kelpoisuusehdot: sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia lähihoitajana. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää suojaa. Työ edellyttää ajokorttia. Työnantaja tarjoaa työajoihin auton.

Tehtävän työaika: 38,25 h/vko (pääsääntöisesti yötyö)
Palkkaus: 2306,55 €/kk.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.
Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jenni Hinkkala puh. 0447186194 jenni.hinkkala@kuopio.fi

Lisätietoja

Vanhusten hoivapalvelut/ kotihoito

”Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.”

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat