Skip to main content
test

Tule lähihoitajaksi Arktiseen pääkaupunkiin!

Haluaisitko työskennellä ikäihmisten parissa Rovaniemellä? Viihdytkö liikkuvassa ja ihmisläheisessä työssä? Onko kuntouttava työote lähellä sydäntäsi? Tervetuloa Rovaniemen kaupungille töihin!

Rovaniemen kaupungin Ikäihmisten palvelualueella
on uudelleen haettavana

LÄHIHOITAJAN TOIMI
tämänhetkisenä sijoituspaikkana kotihoidon Pohjolan tiimi.

Kotihoidolla tarkoitetaan asiakkaan kokonaisvaltaisen hoito- ja palvelutarpeen arvioinnin perusteella tehtävää toimintaa. Asiakasta autetaan tehtävissä ja toiminnoissa, joista hän ei suoriudu itsenäisesti tai yhdessä oman verkostonsa kanssa. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omat voimavarat huomioiden.

Pohjolan tiimi palvelee asiakkaitaan kaupungin läheisyydessä.

Mitä tarjoamme?
-Monipuolisen ja liikkuvan toimintaympäristön
-Kilpailukykyisen palkkauksen
-Kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen

Mitä arvostamme?
-Innostunutta ja positiivista asennetta
-Kuntouttavaa, ihmisläheistä ja itsenäistä työotetta
-Kykyä sopeutua uusiin ja vaihtuviin tilanteisiin

Mitä edellytämme?
-Hyviä vuorovaikutustaitoja
-Aitoa kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn

Kotihoidon kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkkaus on 2448€/kk.

Voit aloittaa työn sopimuksen mukaan.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain ( 1227/2016) 48§:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä (13.8.2004/759 7§).

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Näin haet:

Jätä hakemus ensisijaisesti osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry

Jos ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa osoitteeseen Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros/Osviitta, PL 8216, 96200 Rovaniemi. Merkitse kirjekuoreen ja hakemukseen hakemasi tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 18.10.2022 klo 15:00.

Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulleita hakemuksia ei voida ottaa huomioon. Jo aiemmin haussa hakeneet otetaan huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Kysy lisää Pohjolan tiimin palveluvastaava Liisa Ylevältä p.040 669 7632 liisa.yleva@rovaniemi.fi tai rekrytointitiimin palveluvastaava Elina Peltokankaalta, p. 040 5759 281 elina.peltokangas@rovaniemi.fi.

Lisätietoja

Kotiin annettavat palvelut, Kotihoito

Rovaniemen kaupungin hyvinvointipalveluihin kuuluu avovastaanotto, asumispalvelujen erityispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, palveluohjaus ja Ikäosaamiskeskus, päihdehuollon palvelut, työikäisten ja lapsiperheiden palvelut, sairaalapalvelut, sosiaalisen, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaispalvelut sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1000 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.


Osoite: Pohjolankatu 2, 96100 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat