Skip to main content
test
Lähihoitaja - Naantalin kaupunki

Haemme kahta lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin terveyskeskusosastollemme Naantaliin. Osastolla hoidetaan akuutteja ja kuntoutuvia potilaita ja osaston yhteydessä toimii myös kotisairaala. Lähihoitaja osallistuu osastolla hoitotyön suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia osana moniammatillista työyhteisöä. Lähihoitajan työ terveyskeskusosastolla on monipuolista ja saat käyttää osaamistasi laajasti. Toivomme hakijalta joustavaa ja positiivista asennetta sekä itsenäistä työotetta.

Työ on kolmivuorotyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2300,09€.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Haastatteluja tehdään jo hakuajan aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Ennen toimen vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä selvitys tartuntatautilain 48 § mukaisesta rokotussuojasta. Toimessa on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja voit kysyä osastonhoitaja Tiia Kankareelta 0504141198, tiia.kankare@naantali.fi tai apulaisosastonhoitaja Sirpa Hagsbergilta 0405476458, sirpa.hagsberg@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Terveyskeskusosasto

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat