test

Lähihoitaja

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:00

LÄHIHOITAJAJIEN KEVÄT- JA KESÄLOMIEN SIJAISUUKSIA

Hae siekin LAPPIIN Pelloon Lapin hyvinvointialueelle LÄHIHOITAJAN kevät- ja kesälomien sijaisuuksiin sekä terveyskeskuksen vuodeosastolle että vanhusten palveluasumiseen Iltaruskoon alkaen 1.3.23 tai sopimuksen mukaan. Haku-aika 1.2. - 31.3.2023.

Työn kesto 1.3. - 30.9.2023 tai muuten sovittaessa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon koulutus, tutkintonimikkeenä lähihoitaja, tai muu vastaava tutkinto.

Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus Sote-sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Toivotamme uudet työtekijät innolla joukkoomme ja autamme alkuun pääsyssä, mm. asunnon etsinnässä tai tilapäismajoituksen suhteen. Kunnassamme on edullista vuokra-asuntokantaa heti vapaana. Älä epäröi vaan, lähde Lappiin!

Taina Timonen, hoitotyön esihenkilö
Pellon terveyskeskus, Pohjoisen Lapin palvelualue
p. 040 5634358, taina.timonen@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa. Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue. #LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg Tutustu työnantajaan