Lähihoitajaksi Keiturin Soteen!

Keiturin Soten ikäihmisten palveluissa on avoinna paikka viidelle lähihoitajalle.

Ikäihmisten palveluissa paikka viidelle lähihoitajalle!

Hoitotyön ammattilainen, kaipaatko muutosta elämääsi? Kiinnostaisiko sinua vaihtaa kiireinen kaupunkielämä maaseutukaupungin rauhaan? Keiturin Sote ja monien mahdollisuuksien Virrat-Ruovesi yhteistoiminta-alue tarjoaa sinulle siihen juuri oikeat puitteet kauniiden maisemien keskellä.

Olemme nuorekas ja kehitysmyönteinen terveyspalveluiden tuottaja. Henkilöstömme koostuu innokkaista nuorista osaajista ja kokeneista ammattilaisista. Haluamme tehdä asioita uudella tavalla ja muutumme ketterästi ajan mukana. Koulutamme myös itse henkilöstöä yhteistyössä oppilaitosten kanssa uudenlaisilla yhteistyötavoilla.

Haemme nyt joukkoomme viittä lähihoitajaa ikäihmisten palveluihin. Työpaikkasi voi sijoittua valintasi mukaan joko Virroille tai Ruovedelle. Voit itse vaikuttaa siihen, missä ikäihmisten yksikössä tulisit työskentelemään.

Tulisitko meille lähihoitajaksi?

Mikäli sinulla on innostunut ja uudistamishaluinen työskentelyasenne ja hyvät tiimityötaidot, sovit lähihoitajaksi juuri meille. Lähihoitajana huolehdit yhdessä yksikön tiimin kanssa ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta. Kelpoisuutena hakijoilta edellytämme lähihoitajan tutkintoa, mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavina arvoina ovat arvostava, työntekijää kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Käytössäsi on monia työsuhde-etuja, kuten Smartum liikunta-, kulttuuri- sekä hierontaetu sekä työsuhdepyöräetu. Virroilla ja Ruovedellä on myös hyvät liikuntamahdollisuudet ja edulliset kuntosalivuorot henkilöstömme käytettävissä.

Hae paikkaa

Missä yksikössä sinä haluaisit toimia?

LÄHIHOITAJANA RYHMÄKOTI MAJAKASSA Ruovedellä
Majakan ryhmäkoti on 13-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, missä pääset toteuttamaan omaa osaamista erityisesti muistiasiakkaiden parissa. Suosimme lääkkeettömiä hoitokeinoja ja virikkeellisyyttä.

LÄHIHOITAJANA KOTIRANNASSA Ruovedellä
Kotiranta on 39-paikkainen ikäihmisten yksikkö, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja laitoshoitoa. Yksikkö jakautuu kolmeen tiimiin ja täällä pääset työskentelemään niin muistiasiakkaiden kuin enemmän sairaanhoidollisten asiakkaiden kanssa.

LÄHIHOITAJANA KEITURINHELMESSÄ Virroilla
Keiturinhelmi on Keiturin Soten uusin tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa toiminta aloitettiin toukokuussa. Keiturinhelmessä on 30 paikkaa ikäihmisille ja tilat palvelevat muistiasiakkaidenkin palvelun tarpeita. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kehittämään ikäihmisten tehostettua palveluasumista yhdessä meidän kanssamme.

Tutustu myös muihin yksiköihin Hae paikkaa

Olemme nuorekas ja kehitysmyönteinen terveyspalveluiden tuottaja.

Henkilöstömme koostuu
innokkaista nuorista osaajista
ja kokeneista ammattilaisista.

HAE MUKAAN JOUKKOOMME

Lisätietoja

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja kerro tarkemmin toiveistasi ja osaamisestasi. Täytämme tehtäviä sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja voit kysellä:
- Marika Säynäjoki, Ikäihmisten palvelupäällikkö, puh. 044 715 1376, marika.saynajoki@keiturinsote.fi

- Kaija Huhtala, Osastonhoitaja, Keiturinhelmi Virrat, puh. 044 715 1389, kaija.huhtala@keiturinsote.fi

- Mari Mertala, Asumispalveluiden esimies, Ryhmäkoti Majakka Ruovesi, puh. 044 787 1397, mari.mertala@keiturinsote.fi

- Sari Ahvenjärvi, osastonhoitaja Kotiranta Ruovesi, puh. 044 787 1241, sari.ahvenjarvi@keiturinsote.fi