test
Lähihoitaja, 5 tehtävää, KOTAS-keskus - Oulun kaupunki

Hei sinä lähihoitaja, joka pidät monipuolisesta, liikkuvasta ja itsenäisestä työstä, mutta hallitset myös moniammatillisen työskentelyn asiakkaiden parhaaksi. Etsimme juuri sinua!

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa kotona asumisen tuen keskuksessa on haettavana viisi uutta lähihoitajan vakinaista tehtävää kotihoidon resurssipoolissa.

Kotihoidon resurssipoolin työ sijoittuu eri kotihoitoalueille ja tiimeihin yksikön päivittäisen henkilöstötarpeen mukaisesti. Työ on asiakkaan toimintakykyä edistävää tai ylläpitävää kotihoitoa asiakkaan kotona. Kuntoutumista tukeva kotihoito, perushoiva, hyvän ravitsemuksen ja turvallisen lääkehoidon toteuttaminen ovat lähihoitajan vahvoja osaamisalueita kotihoidossa. Asiakkaan kohtaaminen ja hänen palvelutarpeeseen vastaaminen ovat työn keskiössä. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja itsenäistä kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme kotihoidon ja vanhustyön tuntemusta ja kokemusta, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavaa palveluasennetta. Eduksi luetaan hyvät tietotekniset taidot sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan.

Tehtävässä edellytetään (1227/2016) mukaista rokotussuojaa, ajokorttia ja oman auton käyttöä. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jos tunnistit itsesi, olet juuri etsimämme henkilö. Tule meille töihin.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/13299/2021. Hakemukset on toimitettava 8.12.2021 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna Siltakoski, p. 040 610 1544 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Ikäihmisten hyvinvointi, KOTAS-keskus

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Yrttipellontie 6, 90230 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat