test

Lähihoitaja

Hakuaika päättyy  31.12.2023 15:00

Tervetuloa meille tukemaan ikäihmisten hyvää elämää kotona!

Haemme lähihoitajia Forssan seudun kotihoitoon. Haettavana on toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita.
Avoimia toimia on tällä hetkellä Forssassa, Tammelassa, Ypäjällä ja Jokioisilla sekä seutupoolissa.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta Forssan kaupungissa sekä, Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kunnissa. Kotihoidossamme on käytössä toimintamalli, jossa työskentelet joko hoitoringissä tai seutupoolissa. Hoitoringissä työskentelet kunkin alueen säännöllisen kotihoidon asiakkaiden kanssa. Seutupoolin lähihoitajat tukevat seudun hoitorinkien työskentelyä. Seutupoolissakin lähihoitajan työt pyritään kohdentamaan tiettyjen hoitorinkien alueelle. Kotihoidossa on myös oma vuosilomapooli, jonka työntekijät työskentelevät tiettyjen hoitorinkien alueella kollegoiden vuosilomien mukaisesti.

Meillä pääset käytännössä vaikuttamaan ikääntyneiden hyvään arkeen ja elämään kotona. Työyhteisössäsi on mukana sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä hoiva-avustajia. Kotihoidon työntekijät tekevät tiivistä yhteistyötä kotihoidon kuntoutustiimin kanssa, missä työskentelee lähihoitajien lisäksi fysioterapeutteja.

Kotihoidossa tehdään pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Koko seudun yöhoitoa järjestetään Seutupoolin kautta pääsääntöisesti yötyötä tekevien hoitajien toimesta ja halukkuutensa yötyöhön voi tuoda työhaastattelun yhteydessä esille. Kotihoidossa työvuoroihin voi vaikuttaa yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Meillä on käytössä Hilkka ja Lifecare potilastietojärkestelmät. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Toivomme Sinulta hyvän ammattitaidon lisäksi tiimityötaitoja, kykyä joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn vaihtelevissa työtilanteissa, positiivista työotetta, kehittämishalukkuutta sekä iloista mieltä työskennellä ikäihmisten parissa. Hakijoihin ollaan yhteydessä ja haastattelut sovitaan joustavasti. Valintoja työtehtäviin tehdään jatkuvasti.

Haku on voimassa toistaiseksi ja täytettävinä olevien vakanssien ensisijaiset sijoittumispaikat ja määrät vaihtelevat. Kerrothan siis jo hakemuksessa, jos olet kiinnostunut tietystä kotihoidon toiminnasta tai kunnan alueesta, niin osaamme ottaa tämän valmiiksi huomioon!

Lähihoitajan peruspalkka on 2334,10 €. Henkilöstömme kuuluu sote-sopimuksen piiriin. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Edellytämme voimassa olevaa LOVe -lääkehoitokoulutusta tai valmiutta suorittaa se kolmen kuukauden sisällä palvelussuhteen alkamisesta.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri-, hyvinvointi ja liikuntaedun. Myös palvelukeskusten seniorikuntosalit ovat henkilökunnan käytössä. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Aluevastaava, Itä- ja Pohjois-Forssa, Rimpikoto, päivätoiminta
Peija Heikkinen 03 4191 6420 peija-petriina.heikkinen@omahame.fi
Humppila, Seutupoolin toiminta, Yöhoito, Työnjärjestely
Merja Koivula 03 4191 6309 merja.koivula@omahame.fi
Aluevastaava, Jokioinen ja Ypäjä sekä kuntoutustiimi
Maikki Karhu-Torkkel 03 4191 6388 maikki.karhu-torkkel(at)omahame.fi
Aluevastaava, Tammela
Tiina Tuomisto 03 4191 6155 tiina.tuomisto@omahame.fi
Aluevastaava, Etelä- ja Länsi-Forssa, Tyykihovi ja kuvapuhelintoiminta
Suvi Heino 046 921 6910 suvi.heino@omahame.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoon! Tutustu työnantajaan