test

Lähihoitaja

Hakuaika päättyy  30.4.2023 15:00

Tule lähihoitajaksi Lapin hyvinvointialueelle!

Haluaisitko työskennellä ikäihmisten parissa Pellossa? Viihdytkö liikkuvassa ja ihmisläheisessä työssä? Onko kuntouttava työote lähellä sydäntäsi?

Lapin hyvinvointialueen aluehallitus on 29.6.2022 § 175 päättänyt muodostaa hyvinvointialueelle palvelualueet seuraavasti:
- Pohjoisen Lapin palvelualue: Enontekiö, Inari, Kittilä, Kolari, Muonio, Pello, Utsjoki
- Itäisen Lapin palvelualue: Kemijärvi, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä
- Kaakkoisen Lapin palvelualue: Posio, Ranua, Rovaniemi
- Lounaisen Lapin palvelualue: Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio, Ylitornio
Pohjoisen-Lapin palvelualueella on haettavana

LÄHIHOITAJAN SIJAISUUKSIA KEVÄÄLLE JA KESÄLLE 2023

Tällä hetkellä työ lähihoitajana on kotihoidossa, keskustan tiimissä. Kotihoidolla tarkoitetaan asiakkaan kokonaisvaltaisen hoito- ja palvelutarpeen arvioinnin perusteella tehtävää toimintaa. Asiakasta autetaan tehtävissä ja toiminnoissa, joista hän ei suoriudu itsenäisesti tai yhdessä oman verkostonsa kanssa. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omat voimavarat huomioiden.

Mitä tarjoamme?
- Monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän
- Koulutus- ja kehittämismyönteisen työnantajan
- Kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen
- Kilpailukykyisen palkkauksen

Mitä arvostamme?
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Vastuullista ja ihmisläheistä työotetta
- Kykyä sopeutua uusiin ja vaihtuviin tilanteisiin
- Joustavuutta

Täällä tehdään työtä ihminen ihmiselle - asiakkaan pienetkin asiat hoidetaan niin kuin itseään haluaisi hoidettavan.

Työ on kaksivuorotyötä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaan.
Voit aloittaa työn sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä (13.8.2004/759 7§).

Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Toimeen haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa.
Hakuaika päättyy 30.4.2023 klo 15:00.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Pellon Kotihoidon esihenkilöltä marja.sipola@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa. Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue. #LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg Tutustu työnantajaan