test

Lähihoitaja

Hakuaika päättyy  31.3.2023 23:59

Lapin hyvinvointialueella Sodankylän kunnassa ikäihmisten palveluissa on haettavana 31.3.2023 klo 23:59 mennessä

Viisi (5) LÄHIHOITAJAN TOINTA, varahenkilöjärjestelmään, 2-vuorotyö

Tule meille töihin Itäiseen Lappiin! Lapin hyvinvointialueella Sodankylässä on haettavana viisi lähihoitajan toimea. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Varahenkilöstöjärjestelmä on yhteinen tehostetun palveluasumisen yksiköiden Hannuksenkartano, Nutukas, Helmikoti ja kotihoidon kanssa. Valitulla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Toivomme, että sinulla olisi työkokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta. Kaikkein eniten odotamme kuitenkin oman työn kehittämishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötyötaitoja. Toivomme sinun omaavan positiivisen ja iloisen asenteen, sekä olevan kykenevä toimimaan sekä itsenäisesti, että ryhmässä, sillä meille yhdessä tekeminen on tärkeää.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuuksia sekä ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi merkittävästi. Meillä on käytössä Pegasos -potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaan, varahenkilöjärjestelmän lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2412,91 €. Työhön liittyy opetusvelvollisuus.

Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työnantaja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain numero 503188

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo. Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Palkkaus: SOTE-sopimus
Työavain: 503188

Yhteystiedot: Anne-Mari Lakkala, puh. 040 7392320, Leena Ollila, puh. 040 149 3814

vs osastonhoitaja Anne-Mari Lakkala, puh. 040 7392320
apulaisosastonhoitaja Leena Ollila, puh. 040 1493814

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa. Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue. #LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg Tutustu työnantajaan