Lähihoitajan tehtävän tarkoituksena on ikääntyneiden, monisairaiden ihmisten hyvän elämän mahdollistaminen. Lähihoitaja vastaa osaltaan vanhusten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hoidosta hoitotiimin jäsenenä.

Tehtävä sijoittuu vanhusten asumispalveluiden varahenkilöstöön. Varahenkilöstö on jaettu eri tiimeihin vanhuskeskuksittain. Työskentely tapahtuu pääosin oman vanhuskeskuksen alueella, mutta tarvittaessa myös muilla alueilla. Varahenkilöstön toiminnan tarkoituksena on turvata vanhusten asumispalveluiden henkilöstöresursseja lyhyiden poissaolojen aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus. Myös alan opiskelijat otetaan huomioon.

Edellytämme voimassa olevaa LOVe-lääkelupaa. Lääkelupa on mahdollista suorittaa työsuhteen alussa työnantajan kustannuksella. Opiskelijoiden kohdalla vaatimuksena Mini-Lop. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä kokemus ikääntyneiden hoitotyöstä luetaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen, vaihtelevan ja merkityksellisen työn vanhusten asumispalveluissa. Työhön perehdytetään hyvin.
Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu ja omiin vuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa.

Tutustu työnantajaan

Satu Suikkanen
satu.suikkanen@turku.fi tai 040 6327289
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Yhteinen henkilöstö
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.