Lähihoitaja, 8 kesäsijaisuutta - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Haemme nyt resurssipooliin kahdeksaa lähihoitajaa kesätöihin. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen työhön.

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa.

Kotihoidon resurssipoolin lähihoitajana toimit kotihoidon eri alueilla. Työsi tukena toimii osaava tiimi ja lähiesimies. Resurssipoolin yksikössä viihdytään vaihtelevan työnkuvan johdosta, myös työvuorojen painottuminen arkiaamuihin lisää resurssipoolin työntekijöiden työssä viihtymistä. Toiminnan laajentuessa myös viikonloppuna työskentely mahdollistuu. Työ kotihoidon resurssipoolissa tarjoaa näköalapaikan koko kotihoitoon!

Resurssipoolin lähihoitajan työ vaatii ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Lisäksi edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä työtehtävissä.

Eduksi luetaan kokemus kotihoidon työstä ja voimassa oleva LOVe-lääkelupa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/uutinen/2018-11-27_kiertavat-arjen-sankarit

palveluesimies Päivi Kaisti p. 040 634 1206/ paivi.kaisti@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta "Hae työpaikkaa".

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Resurssipooli
Osoite: Turku, Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan