Lähihoitaja, 80% - Kemiönsaaren kunta

Lähihoitaja, 80% - Kemiönsaaren kunta

Haemme

LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen. Nykyinen sijoitus on Silverbackenin tehostetun palveluasumisen yksikössä. Työsuhde on 80 % osa-aikainen yötyö. (Mahdollisuus myös kolmivuorotyöhön.)
Toimi täytetään sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2019.

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto sekä hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja vähintään tyydyttävät taidot toisessa kotimaisessa kielessä.
Palkkaus KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kuukautta.
On toivottavaa, että rokotussuojasi on kunnossa viitaten tartuntatautilakiin § 48.

Lisätietoja antaa esimies Heli Asplund puh. 0440 427729 , heli.asplund@kimitoon.fi.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös lähettää osoitteella Kemiönsaaren kunta, Vanhustenhuolto/hakemus, PL 22, 25701 Kemiö viimeistään 30.6.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

https://www.kemionsaari.fi/fi/sosiaali-_ja_terveydenhuolto/vanhuspalvelut/palveluasuminen_vanhainkoti

Esimies Heli Asplund puh. 0440 427729, heli.asplund@kimitoon.fi.

Peruspalveluosasto
Osoite: Kemiönsaari, 25830 Västanfjärd

Kemiönsaari on dynaaminen 6 900 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, ja noin 600 työntekijäämme antavatkin vuosittain korkean arvosanan työviihtyvyydestä.

Tutustu työnantajaan