test

Lähihoitaja (Akseli ja Elina, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  4.12.2023 15:45

Koetko omaksesi monipuolisen lähihoitajan tehtävän, jossa tuot työlläsi asiakkaille sisältöä lyhytaikaisjaksoon? Osallistutko mielelläsi ulkoiluun, lehden lukuun ja tai kauneuden hoitohetkiin? Tervetuloa työkaveriksi Akselin ja Elinan lyhytaikaishoidon yksikköön!

Haemme Akseliin ja Elinaan Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Akseli ja Elina on ikääntyneiden palveluiden lyhytaikaishoitoa tarjoava yksikkö. Jaksojen pituudet ovat keskimäärin 3-10 vuorokautta. Toiminnassamme painottuu suunnitelmallinen, kuntouttava ja toimintakykyä ylläpitävä moniammatillinen hoitotyö. Arvioimme ja tuemme asiakkaan toimintakykyä sekä kotona pärjäämistä. Lähihoitajalla on tässä iso rooli, tuet tätä omalla työlläsi. Lyhytaikaishoidossa yhteistyö omaisten ja eri yhteistyökumppanien kanssa on erittäin tärkeää. Asiakkaat ovat omaishoitajan tuen avulla asuvia, sekä kuntoutus- ja arviointiasiakkaita. Asiakkainamme ovat myös pysyvää ympärivuorokautisen asumisen paikkaa odottavat, tai elämäntilanteesta johtuen äkillistä tilapäispaikkaa tarvitsevat asiakkaat.

Yksikössämme työskentelee moniammatillinen tiimi, johon kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, ohjaaja, palveluohjaajia, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja ja laitoshuoltajia. Etsimme yksikköömme reipasta työntekijää, joka pitää vaihtelusta ja työotteessa näkyy motivaatio asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen sekä taito työskennellä voimavaralähtöisesti. Asiakkaiden arkeen kuuluva viriketyö on sinulle mieleistä. Tiimissä puhalletaan yhteen hiileen ja tuetaan työkaveria arjessa. Tarjoamme uusille tulijoille kattavan perehdytyksen, jossa huomioidaan aikaisempi työkokemus. Työ on jakso- ja kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle: - Hyvän perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavat lääkeluvat yksikössä. - Moniammatillisen ja -muotoisen työyhteisön, jossa työntekijän osaamista arvostetaan. - Osaamista ja urapolkua edistäviä koulutuksia. - Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Huomioimme haussa määräaikaiseen työsuhteeseen myös loppuvaiheen opiskelijat. Eduksi katsotaan kokemus kuntouttavasta hoitotyöstä tai suuntautuminen kuntoutukseen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa sekä hygieniapassia ja suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat ja hygieniapassi ovat mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tämä on monipuolista, haastavaa ja mielenkiintoista työtä. Jos pidät vaihtelevasta ja ajoittain hektisestä työstä, tämä sopii sinulle todella hyvin! Tiimissä on vahva moniammatillisuus, joka näkyy arjessa yhdessä tekemisenä ja yhdessä oppimisena. - kollega tiimistä

Voit tutustua arkeemme instagram-tilillä: https://www.instagram.com/lyhytaikaishoito/

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Eija Nyberg, Palveluvastaava
p. 040 586 1924
eija.nyberg@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan