Lähihoitaja, Akuutti- ja kuntoutusosasto - Sipoon kunta

Arvostatko hoitotyössäsi aktiivista ja kuntouttavaa työotetta? Pidätkö tärkeänä kykyä eläytyä toisen ihmisen tarpeisiin ja toiveisiin?

Etsimme juuri sinua akuutti- ja kuntoutusosastollemme LÄHIHOITAJAKSI vakinaiseen toimeen.

Hoitotyötä teemme moniammatillisissa hyvin toimivissa tiimeissä, yksilölliseen kuntouttavaan hoitosuunnitelmaan perustuen sekä potilaidemme ihmisarvoa ja oikeuksia kunnioittaen. Potilaidemme ADL-kuntoutus on aktiivista ja käytössämme on sähköinen dokumentointi, eli osastomme on paperiton. Olemme täydennyskoulutuspositiivisia ja tuemme henkilökuntamme työhyvinvointia.

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon terveyskeskuksen sairaalan osasto on 28-paikkainen akuutti- ja kuntoutusosasto. Hoidamme potilaita, jotka tulevat kotoa, päivystyksen kautta tai erikoissairaanhoidosta.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan/ tai aikaisempi perushoitajatutkinto, jossa suuntautumisena arvostamme ensisijaisesti kuntoutusta, myös sairaanhoito ja huolenpito. Lisäksi toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Kokemus kuntouttavasta hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Kehittämistyössä RAI -järjestelmän tuntemus luetaan eduksi.

Työ on kolmivuorotyötä ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, tehtävässä edellytetään lain 48 § mukaista rokotussuojaa tartuntatauteja vastaan.

Pyydämme jättämään hakemukset ohessa olevasta linkistä 31.10.2020 klo 16.00 mennessä tai kotisivuiltamme www.sipoo.fi/rekry

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Pia Hellman, puh 0401914304, pia.hellman(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Akuutti- ja kuntoutusosasto
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja