Skip to main content
test

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä!

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen keskussairaalaan Akuutti24:n tulosalueelle erikoissairaanhoidon päivystykseen.

Erikoissairaanhoidon päivystys Akuutti24 on alueen yhteispäivystys, joka toimii ympärivuorokautisesti. Alueella tehdään aktiivista yhteistyötä Sotekeskuksen kanssa päivystyksen potilasohjauksen kehittämisessä. Päivystys on profiloitumassa ja keskittymässä vaativampaan päivystyshoitoon.

Tarjoamme sinulle lähihoitajan tehtäviä, johon sisältyy myös potilaskuljetusta sairaalan sisällä. Päivystysaikana hoidamme kaikkien erikoisalojen potilaita. Työ on porrastettua kolmivuorotyötä, joka painottuu iltavuoroihin.

Lupaamme sinulle aiemman osaamisesi ja kokemuksesi huomioivan perehdytyksen sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihisi.

Etsimme joukkoomme hoitotyön osaajaa, jolla on kokemusta akuutista hoitotyöstä, työkokemus päivystyksessä on eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, paineensietokykyä, kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä sekä halua kehittää omaa osaamista akuuttihoitotyössä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Sote tarjoaa henkilöstölleen mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka-ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voi hyödyntää suuren talon etuja, esimerkkinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Akuutti24 on ylpeä osaajistaan, yhteistyöstään ja yhdessä tekemisen meningistä. Tule mukaan!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Päivi Salomäki, Akuutti24 päivystys
puh. 044 719 5386
paivi.salomäki@phhyky.fi

Lisätietoja

Akuutti24-päivystys

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat