Skip to main content
test
Lähihoitaja, Akuuttigeriatria Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen tehtävään Eksoten kuntoutuskeskuksen Akuuttigeriatriselle kuntoutusosastolle ajalle 3.10.2022-31.8.2023. Sijaisuus täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Akuuttigeriatrinen kuntoutus on yksi kuntoutuskeskuksen osastoista. Osasto toimii EKKS:ssa. Osaston toiminnan tavoitteena on tehokkaasti hoitaa ja kuntouttaa kotikuntoisiksi iäkkäitä potilaita, joiden toimintakyky heikentynyt akuutin sairauden tai vamman vuoksi. Potilaat tulevat osastolle pääsääntöisesti yhteispäivystyksestä ja päivystysosastolta.

Toimintamme lähtökohtana on kokonaisvaltainen geriatrinen arviointi, joka sisältää potilaan toimintakyvyn ja siihen vaikuttavien ongelmien, elinympäristön ja sosiaalisten verkostojen kartoittamista. Osastojakson aikana pyrimme löytämään yhdessä potilaan ja omaisten kanssa toimintakykyä ja elämän laatua parantavia keinoja, jotka tukevat kotona selviytymistä.

Lähihoitajan tehtävä on monipuolinen, innostava ja toki myös vaativa hoitotyön laaja-alaisuuden ja kuntouttavan työn näkökulmasta. Potilaan hoidon ja kuntoutumisen edistymistä arvioidaan monialaisesti päivittäin. Innostava ja osaava tiimi tukee ja motivoi työtäsi.

Kelpoisuutena tehtävään on nimikesuojattu lähi- tai perushoitajan tutkinto. Lähihoitaja tekee osastolla kolmivuorotyötä jaksotyöaikamuodossa. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.
Tehtävässä edellytetään sitoutumista monialaiseen tiimityöhön ja työn jatkuvaan parantamiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme positiivista asennetta ja perehtyneisyyttä ikäihmisen hoitoon ja kuntoutukseen.

Tehtävän hoitamiseen tarvitaan Eksoten voimassa olevaa lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan tehtävän alussa tarpeen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Raija Hiltunen-Hahtola, p. 040 485 4208 tai raija.hiltunen-hahtola@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutuskeskus, Akuuttigeriatrinen kuntoutus

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat