Skip to main content
test
Lähihoitaja, akuuttihoidon osasto - Keravan kaupunki

Haemme lähihoitajia sijaisuuksiin 1.9.2022 - 31.12.2022 väliseksi ajaksi, tai sopimuksen mukaan. Tehtävät voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tehtävät sijoittuvat arjessa selviytymistä tukevien palveluiden vastuualueelle, Keravan terveyskeskuksen Akuuttihoidon osastolle. Akuuttihoidon osasto on 35-paikkainen osasto, jonne potilaat tulevat ensisijaisesti lähetteellä erikoissairaanhoidosta tai Keravan terveyskeskuksen päivystyksestä. Akuuttihoidon osasto tuottaa aikuisikäisille keravalaisille akuuttiin tarpeeseen perusterveydenhuollon sairaalahoitoa. Osastolla järjestetään myös aikuisikäisten saattohoitoa.

Akuuttihoidon osastolla työskentelee lääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitoapulaisia, palveluohjaaja ja fysioterapeutteja. Lisäksi osasto toimii sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoiden työssäoppimispaikkana. Akuuttihoidon osastolla toteutetaan moniammatillista ja omahoitajuuteen perustuvaa hoitotyötä. Hoidon sisältö ja tavoitteet suunnitellaan yksilöllisesti. Hoidossa korostuvat potilaan omat voimavarat ja niiden vahvistaminen kuntouttavilla menetelmillä.

Tätä tulet meille tekemään!
Lähihoitajana toimit moniammatillisessa tiimissä omahoitajana ja työskentelet kuntouttavan työotteen mukaisesti Akuuttihoidon osaston potilaiden parhaaksi. Omahoitajana vastaat potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta, sisältäen perushoidon lisäksi mm. lääkehoidon, lääkärikierrot ja jatkohoidon suunnittelun.

Näin onnistut tehtävässä:
Toivomme hakijalta vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen, voimavarakeskeiseen ja kuntouttavaan toimintamalliimme sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen akuuttihoitotyöstä.

Tule meille työkaveriksi:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin ja terveyteen dynaamisessa ja asiakaslähtöisessä toimintaympäristössä. Keravalla sinua odottaa iloinen, nuorekas ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko, jonka osaaminen ja kehitysmyönteisyys näkyy jokapäiväisessä toiminnassa. Tarjoamme sinulle työntäyteisiä ja monipuolisia työpäiviä sekä vastuullisen tehtävän tarjoamia kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtäviin valittavilta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavien on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteiden kestosta. Palvelussuhteiden muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävien kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Hakuaika päättyy 19.8.2022. klo 15:00 Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Akuuttihoidon esimies Anna Kolsi 040-3183281, anna.kolsi@kerava.fi
Apulaisosastonhoitaja Piri Eriksson 040-3183327, piri.eriksson@kerava.fi

Lisätietoja

Akuuttihoidon osasto

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Metsolantie 2, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat