Lähihoitaja, Amandantien asumispalvelut, Kirkkonummi

Hakuaika päättyy  22.7.2024 15:45

Tule meille töihin Auringonvaloon!

Tarjoamme ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille asiakkaille. Amandantien asumispalvelut Kirkkonummella koostuu kahdesta ryhmäkodista ja rivitaloasunnoista, yhteensä meillä on 20 asiakaspaikkaa. Haemme nyt lähihoitajaa ryhmäkoti Auringonvaloon, jossa asuu 5 asiakasta.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden tukeminen ja auttaminen arjessa asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu hoitaa, avustaa ja ohjata asiakkaita muun muassa lääkehoidossa, kodinhoidollisissa tehtävissä, hygienian hoidossa sekä yhteydenpidossa eri viranomaistahoihin, asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti.

Sinut perehdytetään tehtävään ja tukenasi toimii osaava ja ammattitaitoinen tiimi. Arvostamme autismityön osaamista ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemusta.

Työ on jaksotyötä, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja. Työvuorosuunnittelussa otetaan huomioon työntekijöiden toiveita. Työ alkaa 5.8. tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana, olethan nopea!

Työpaikan nimi ja osoite: Amandantien asumispalvelut, Amandantie 11 02400 Kirkkonummi.
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme aiempaa kokemusta vammaistyöstä ja autismikirjon asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesihenkilö Sabina Ekström, 0403047101.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan