test
Lähihoitaja (Annintupa) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Annintupaan Kangasniemelle ajalle 7.2.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 25.9.2022.

Annintupa on 22 paikkainen tavallista ja tehostettua palveluasumista ja jaksohoitoa muistisairaille asiakkaille tarjoava asumisyksikkö. Asukkaamme asuvat kahdessa kerroksessa ja jokaisella on oma viihtyisä huone, sekä omat kylpytilat. Yksikössämme työskentelee lähihoitajia, hoiva-avustajia ja sairaanhoitaja.

Lähihoitajan tehtävä on monipuolista ja vastuullista hoito- ja hoivatyötä. Lähihoitaja vastaa asiakkaiden päivittäisestä hoivasta ja huolenpidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti, tukee ja arvioi toimintakykyä, sekä toteuttaa turvallista lääkehoitoa yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja luovuutta muuttuvissa olosuhteissa, vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Eduksi luetaan kokemus muistisairaiden hoitotyöstä. Sijaisuus voidaan sopia tehtäväksi myös ryhmäkoti Männikössä tarvittaessa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluesimies Ritva Berg, puh. 040 359 8706, ritva.berg@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Otto Mannisen tie 92 A, 51200 Kangasniemi

Sinulle suositellut työpaikat