Lähihoitaja Artjärvelle - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Lähihoitaja Artjärvelle - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6. - 31.12.2019 Artjärven palvelutaloon.

Artjärven palvelutalo on 41 ikäihmisen koti, tarjoamme tehostettua palveluasumista Orimattilan Artjärvellä. Etsimme innovatiiviseen joukkoomme lähihoitajaa. Yksikön toiminta on asukaslähtöistä ja toiminnallista. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen ja hyvä elämä. Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä.

Lähihoitajana toteutat itsenäisesti perushoitoa, osallistut lääkehoidon toteuttamiseen suoritetun lääkeluvan jälkeen, arvioit asukkaan toimintakykyä ja hoidon tarvetta ja laadit niiden perusteella asukkaalle hoitosuunnitelman. Asukkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa käytetään RAI (Resident Assessment Instrument) -laatujärjestelmää ja sen tuottamaa tietoa. Työ on kolmivuorotyötä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi hakijalta edellytetään terveydenhuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Toivomme hakijalta kokemusta vanhusten ja muistisairaiden hoivatyöstä.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Palveluasumisen esimies Kirsi Torppala
puh. 044 440 6697
kirsi.torppala@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Artjärven palvelutalo
Osoite: Suurikyläntie 4, 16230 Artjärvi kk

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan