Lähihoitaja, Artturintupa Ylihärmä

Hakuaika päättyy  23.7.2024 14:00

Haemme lähihoitajaa kuntouttavan lyhytaikaisasumisen yksikköön, Artturintuvalle, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Oletko Sinä uusi työkaverimme? Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme Sinut mielellämme.

Haemme lähihoitajaa kuntouttavan lyhytaikaisasumisen yksikköön, Artturintuvalle, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Oletko Sinä uusi työkaverimme? Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme Sinut mielellämme.

Artturintuvalla on 21 asiakaspaikkaa, joista tällä hetkellä 18 paikkaa on arviointi- ja vuorohoitopaikkoja ja kolme ympärivuorokautisen asumisen paikkaa. Arviointijaksojen avulla tuetaan ikäihmisten kuntoutumista ja selvitetään asiakkaan kotona asumisen mahdollisuuksia. Vuorohoitojaksojen avulla tuetaan omaishoidettavien asiakkaiden kotona pärjäämistä sekä omaishoitajien jaksamista. Lyhytaikaisen asumisen ja hoidon yksikössä toiminnan keskiössä on asiakkaiden toimintakyvyn edistäminen. Asiakkaille pyritään järjestämään harrastustoimintaa ja kuntoutusta.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu vastata asiakkaan tarpeiden mukaisesta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä sairauksien hoidosta sekä luoda lyhytaikaisjaksoilla oleville asiakkaille viihtyisä, turvallinen ja kuntoutumista edistävä ympäristö. Asiakaslähtöistä hoitoa toteutamme moniammatillisesti ottaen mukaan myös asiakkaan läheiset. Työssämme korostuvat kohtaaminen ja asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.

Haemme joukkoomme ikäihmisten hoitotyöhön sitoutunutta lähihoitajaa. Erityisesti arvostamme sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen. Odotamme hakijalta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista ja reipasta työasennetta, sitoutumista työhön sekä innokkuutta kehittää toimintaamme. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (nimikesuojattu ammattihenkilö, Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, Valtioneuvoston asetus 153/2016). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulla tulee olla suoritettuna lääkelupa tai se tulee suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vs. palveluesimies Mervi Niemi

puh. 040 4878 511

Palvelualuejohtaja Johanna Koivuniemi

puh. 050 303 2049

etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan