Lähihoitaja (arviointi- ja jaksohoitoyksikkö) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee lähihoitajaa määräaikaiseen työsopimussuhteiseen tehtävään arviointi -ja jaksohoitoyksikököön ajalle 12.12.2020 (tai sopimuksen mukaan) -25.10.2021.

Arviointi- ja jaksohoitoyksikkö on 25 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa lyhytaikaista ympärivuorokautista jaksohoitoa suunnitellusti ja säännöllisesti kotona asumisen tueksi. Yksikköön tulee asiakkaita sairaalan eri osastoilta sekä lääkärin lähetteellä arviointijaksolle. Yksiköstä annetaan myös akuuttiapua, kun asiakkaan toimintakyky on tilapäisesti heikentynyt tai omaishoitaja estynyt hoitamaan omaistaan. Lisäksi yksikkö toimii omaishoidettavien tukiyksikkönä 24/7.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu yksikössä toimiminen mahdollisimman laaja-alaisesti asiakkaiden parhaaksi. Lähihoitaja toimii moniammatillisessa tiimissä tehden hyvää yhteistyötä kaikkien asiakkaiden sekä hänen asioita hoitavien verkostojen kanssa.

Haemme lähihoitajaa, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja paineensietokyky. Olet motivoitunut tekemään työtä ikäihmisten ja omaishoitajien hyväksi sekä olet kiinnostunut oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Eija Piispa puh. 044 794 4501, eija.piispa@essote.fi tai sairaanhoitaja Elina Koivula puh. 040 359 7269, elina.koivula@essote.fi ajalla 26.11.- 6.12.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683 tai Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Moisiontie 11A, 50520 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!