test

Lähihoitaja asumispalveluihin, kesätyö

Hakuaika päättyy  1.5.2023 15:45

Tervetuloa kesätöihin Kirkkonummen Amandantien asumispalveluihin!

Tarjoamme ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille asiakkaille ja haemme nyt kesäsijaisia eri pituisiin sijaisuuksiin vuosilomien ajaksi. Kirkkonummen asumispalvelut koostuu kahdesta ryhmäkodista ja rivitaloasunnoista, yhteensä meillä on 20 asiakaspaikkaa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vammaistyösta ja autisminkirjon asiakkaista, mutta tärkeintä on reipas asenne ja kiinnostus työskennellä kehitysvammaisten parissa.

Ohjaajan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden tukeminen ja auttaminen arjessa asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Sinut perehdytetään tehtävään ja tukenasi toimii osaava ja ammattitaitoinen tiimi.

Hakuprosessi ja valinnat käynnistetään jo hakuaikana, olethan nopea!

Työpaikan nimi: Kirkkonummen Amandantien asumispalvelut
Osoite: Amandantie 11, 02400 Kirkkonummi.
Työaika: 114,45 h / kolmen viikon jakso. Pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.
Tehtävä on määräaikainen.
Tehtäväkohtainen palkka on 2267,49 €/kk. Huomioithan, että palkan määräytymiseen vaikuttavat mahdolliset epäpätevyysvähennykset.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Huomioimme myös muut sote-alan ammattilaiset ja opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä hygieniapassia.

Tehtävästä lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sabina Ekström, sabina.ekstrom@luvn.fi tai 040 304 7101.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan