Lähihoitaja, asumispalvelut (Lahti) - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen asumispalveluiden varahenkilöstöön Lahden alueelle

Työ asumispalveluissa on monipuolista ja vaihtelevaa. Toimintamme asumispalveluissa on asukaslähtöistä, asukkaiden toimintakykyä ja voimavaroja ylläpitävää. Pidämme tärkeänä kiinnostusta työskennellä vanhusten parissa sekä positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä tiimityö- sekä vuorovaikutustaitoja.

Varahenkilöstössä pääset liikkumaan eri palvelukodeissa Lahden alueella sekä tarvittaessa ympäristökunnissa. Varahenkilö toimii sijaisena äkillisissä poissaoloissa. Työ on kokoaikatyötä ja kahdessa vuorossa.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on työn luonteen suhteen välttämätöntä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukaisen oikeuden käyttää nimikesuojattua lähihoitajan ammattinimikettä sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämän rokotussuojan.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Päivi Siivonen
puh. 044 7297108
paivi.siivonen@phhyky.fi
Palveluesimies Carita Hämäläinen
puh. 04407297478
carita.hamalainen@phhyky.fi

Asumispalveluiden varahenkilöstö
Osoite: Kerinkalliontie 13, 15520 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat