Lähihoitaja (asumispalvelut) - Lohjan kaupunki

Haemme lähihoitajaa asumispalveluiden varahenkilöstöön vakituiseen työsuhteeseen.

Asumispalveluissa toimiva varahenkilö paikkaa eri yksiköiden suunnitelmallisia poissaoloja. Sijoittuminen yksiköihin on pidempiaikaista, jossa pyritään huomioimaan työntekijän toiveet.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn moniammatillisissa tiimeissä.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme kokemusta vanhustyöstä, joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu mm. toteuttaa sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjata asiakkaita ja omaisia sekä osallistua yksikön kehittämistyöhön. Lähihoitaja toteuttaa turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu myös opiskelijanohjaus ja uuden työntekijän perehdyttäminen.

Molempien kotimaisten kielten osaaminen sekä ajokortti katsotaan hakijalle eduksi. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Toimeen valitun lähihoitajan lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005). Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Odotamme hakijoilta vanhustyön kokemusta sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta moniammatillisessa tiimissä.

Haastatteluja pidetään viikolla 17

Palkka on 2185,10€/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Osastonhoitaja Kaisa Niskala, puh. 050 326 6508, kaisa.niskala@lohja.fi
Ylihoitaja Hannele Patjas puh. 044 369 1121, hannele.patjas@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 21.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja.Kuoreen tunnus LOH-09-84-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Kuntoutus ja hoiva, varahenkilöstö
Osoite: Lohja, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat