Skip to main content
test
Lähihoitaja, Auroran sairaalan varahenkilöstö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Etsimme lähihoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen Auroran sairaalan varahenkilöstöön.

Varahenkilöstö palvelee Helsingin kaupungin ensilinjan palveluita, mielialahäiriö-, psykoosi- ja päihdepalveluja sekä asumisen tukea. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävät edellyttävät hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi tehtävä edellyttää näyttöön perustuvan hoitotyön taitoja ja halukkuutta oppia uutta psykiatrian- ja päihdepotilaiden hoitotyöstä.

Työryhmällä on työnohjaus ja säännölliset tiimipalaverit. Perehdytämme hyvin työtehtävään ja koulutamme henkilökuntaa säännöllisesti.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut esim. työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön tai mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (Laki 1227/2016)

Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Ensilinjan palvelut, Psykiatrian- ja päihdepalvelujen varahenkilöstö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTEPE-02-481-23
  • 11.12.2023 - 26.5.2024
  • 2360,80 e/kk
  • 13.11.2023 - 4.12.2023 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Harri Warro, p. 050 546 8776

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Ensilinjan palvelut, Psykiatrian- ja päihdepalvelujen varahenkilöstö

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Nordenskiöldinkatu 20, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat