test

Lähihoitaja, Enontekiö

Hakuaika päättyy  9.10.2023 15:00

Tule Lapin hyvinvointialueelle, Enontekiön tunturikuntaan tekemään merkityksellistä lähihoitajan työtä ikäihmisten yksikköön Luppokodille!

Haemme hyviä tyyppejä (2) lähihoitajan tehtäviin.

Enontekiö on pirteä ja mahdollisuuksia täynnä oleva vajaan kahden tuhannen asukkaan ja pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi laajin kunta Suomen käsivarressa. Kunta on tunnettu tuntureistaan ja luontomatkailusta ja tarjoaa rauhallisen ja kauniin asuinympäristön sekä erinomaiset harrastusmahdollisuudet.
Enontekiön vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti pohjoisessa. Kunnassa yhteisöllisyys ja yhteistyö mahdollistavat laadukkaiden hyvinvointipalvelujen tuottamisen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa työssä.

20 paikkainen Luppokoti tarjoaa kokonaisvaltaista, hyvää arkea ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville pitkäaikaisasukkaille sekä kotona asumisen tueksi lyhytaikaista hoitoa tarvitseville.

Lähihoitajana osallistut hyvää arkea tukevaan hoitotyöhön, sen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ikäihmisestä ja hänen tarpeistaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää sitoutuneisuutta vanhustyöhön, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyötaitoja. Saamen kielen taito katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä kolmen viikon tasoittumisjaksossa.

Lähityötiimiisi kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, osastoapulaisia sekä puhtaus- ja ruokapalvelun työntekijöitä. Esihenkilönä toimii palveluvastaava. Pääset hyödyntämään työssäsi paikallisia ja alueellisia yhteistyöverkostoja. Työnantaja tukee henkilöstön saamen kielen taidon kehittämistä ja taidon hankkimista.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto, sekä merkintä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä Valviran rekisterissä. (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 817/2015 3 §).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 397,81€/kk. Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n rokotussuojaa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kk:n koeaikaa.

Asunnon hankinnassa avustetaan tarvittaessa.
Työ alkaa 30.10 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Työtehtävät ovat uudelleen haettavana 9.10.2023 klo 15.00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan tehtävän täytössä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Palveluvastaava Miia Ahlholm
miia.ahlholm@lapha.fi
p. 040 5598367

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan